Sekretess och integritet


Hur vi hanterar dina personuppgifter.

Introduktion


Vår personuppgiftsbehandling är utformad för att respektera din personliga integritet och relevant lagstiftning.

ViaPM AB, organisationsnummer 559029-4749, är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. Vidare benämns ViaPM gemensamt som "ViaPM", "vi", "vår" och "oss".

Kakpolicy


Hur våra webbplatser använder kakor.

Vi använder kakor (eng. cookies) och liknande tekniker i syfte att möjliggöra viss teknisk funktionalitet samt förbättra våra webbplatser genom att få förståelse för hur våra besökare interagerar med dem. Kakor är en industristandard för att lagra en liten datamängd på besökarens enhet.

Enligt lag ska du som besökare avgöra i vilken utsträckning kakor får användas på din enhet med vissa undantag. Denna policy dokumenterar vår användning av kakor och liknande tekniker.

Relevant lagstiftning: Lagen om elektronisk kommunikation, 6 kap. 17–18 §, Allmänna dataskyddsförordningen.

Kakor på våra webbplatser

Temporära kakor

Vid tekniskt behov aktiverar vi ett flertal förstapartskakor för att möjliggöra autentisering, lagring av användarinställningar och för att skydda dig och våra webbplatser från missbruk. Dessa kakor innehåller inga personuppgifter och raderas när din webbläsare stängs om du inte begär annorlunda.

Google Analytics

Vi använder Google Analytics på våra webbplatser för att förstå hur våra besökare använder våra webbplatser i syfte att förbättra dem. Den information som samlas in är ett kak-ID, din IP-adress och diverse egenskaper av din webbläsare. Din information kommer att delas med Google (personuppgiftsbiträde) som anonymiserar din IP-adress. Följaktligen kan denna information bearbetas och lagras utanför Sverige i anonym form.

Informationen lagras upp till 24 månader och vi kan inte använda denna information för att identifiera dig. Vi använder enbart informationen för att få insikt i vilka undersidor du besökte, hur länge sessionen varade, hur du hittade till våra webbplatser samt vilket ungefärligt geografiskt område du befinner dig i (begränsat till din Internet-leverantörs geografiska plats).

Om din webbläsare indikerar Do Not Track så kommer Google Analytics inte att aktiveras.